Laatste kans om te besparen op je zorgverzekering!

overstappen

Vandaag en morgen is de laatste kan om je zorgverzekering te vergelijken en te besparen op je zorgpremie voor de zorgverzekering van 2023. Het enige dat je nog rest is via de zorgvergelijker je huidige polis te vergelijken met je toekomstige!

Laatste tips bij het overstappen van je zorgverzekering:

Alle laatste tips nog even op een rij voordat je start met het vergelijken.

Kun je volgend jaar bij jouw zorgaanbieder terecht? Niets is zo vervelend dat wanneer je een band hebt opgebouwd met je zorgverlener. Je hier in het nieuwe jaar hier weer gebruik van wilt maken maar je ineens moet bijbetalen. Middels de zorgvergelijker kun je zien welke zorgaanbieders gecontracteerd zijn en welke niet!

Wil je nog iets besparen op je zorgverzekering in 2023? Betaal deze dan direct in een keer, dit levert je voor het komende jaar een maximale korting op van 2 % op jaarbasis.

Ben je gezond en mankeer je op dit moment niets? Wij hebben helaas geen glazen bol waar we in kunnen kijken. Maar indien jij niets verwacht op dit moment is het een idee om je eigen risico vrijwillig te verhogen. Met deze verhoging naar 885 euro op jaarbasis kun je tot wel 200 euro per jaar besparen op je zorgpremie. Doe je dit samen met een partner, dan loop je dus nog minder risico. Het is wel belangrijk dat je beschikt over een financiƫle buffer om in het ergste geval de kosten voor beide te kunnen dragen.

Kijk wat je kunt schrappen! We zien al jaren dat er mensen zijn die de meest geavanceerde tandartsendekking hebben, maar ze nooit gebruiken, want wist je dat als je gewoon voor controle gaat en nooit iets mankeert, je dit beter zelf kunt betalen?

Ga je op vakantie naar het buitenland? Denk dan altijd even aan de werelddekking, ,dit kost maar een paar euro op jaarbasis maar verzekert je hiermee wel van een volledige dekking. De kosten in het buitenland kunnen namelijk fors hoger zijn dan de gedekte kosten van de Nederlandse zorgverzekering.

Helemaal up to date? Start dan nu met je zorgverzekering vergelijken!

Dan rest ons verder niets dan jullie een gezond 2023 te wensen en wij hopen jullie volgend jaar weer terug te zien voor de zorgverzekering 2024!

Last Updated on 30 december 2022 by Team ZorgverzekeringWijzer

Het deskundige team van ZorgVerzekeringWijzer, staat continu voor u klaar! Van het laatste nieuws binnen de wereld van de zorgverzekeringen of je te helpen met je zorgverzekering vergelijken.

Kom je ergens niet uit of wil je iets van ons weten, mail ons gerust en wij proberen je zo snel mogelijk op weg te helpen in de jungle van de zorgverzekeringen!