Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

zilveren kruis zorgverzekering

Zilveren Kruis zorgpremie 2015, een milde stijging

17 nov 2014

Zojuist is in opvolging van FBTO ook de zorgpremie van Zilveren Kruis bekend geworden, beide onderdeel van Achmea. FBTO laat slechts een minimale stijging zien ten opzichte van vorig jaar. Hieronder een overzicht van de polissen beschibaar voor 2015:

  • Zilveren Kruis Basis Budget, kost € 89,95 per maand
  • Zilveren Kruis Basis Zeker, kost € 102,45 per maand
  • Zilveren Kruis Basis Exclusief, kost € 106,25 per maand

Het grote verschil in deze polissen zijn de vormen, de budgetvorm biedt een 100% vergoeding bij 40 ziekenhuizen in Nederland en 75% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgverleners. De basis Zeker (naturapolis) geeft een 100% vergoeding bij alle aangesloten verzekeraars en 80% bij niet gecontracteerde zorgverleners en de Basis Exclusief (restitutiepolis) geeft 100% vergoeding van het marktconforme tarief bij niet gecontracteerde zorgverleners.

 

Grote wijzigingen in de Zilveren Kruis zorgverzekering 2015

Indien u een klant was van Agis of het studentenmerk TakeCareNow dan valt u per 1 januari onder Zilveren Kruis. Beide waren voorheen ook onderdeel van Achmea, en u zou hier ook inmiddels bericht van hebben ontvangen. Het klopt dan ook dat op uw polisblad die u ontvangen heeft of gaat ontvangen Zilveren Kruis op het logo staat.

Aanvullende polissen Zilveren Kruis 2015:

Zilveren Kruis heet een vijftal aanvullende modules namelijk:

De basis module Plus € 3,95 per maand, welke overigens in alle aanvullende pakketten is meegenomen en bevat: Spoedeisende hulp in het buitenland, Noodzakelijk vervoer terug naar Nederland en tandartskosten bij een ongeval. De overige pakketten:

  • Zilveren Kruis 1 ster, kost  € 7,25 per maand
  • Zilveren Kruis 2 Sterren, kost € 15,60 per maand
  • Zilveren Kruis 3 sterren, kost € 26,95 per maand
  • Zilveren Kruis 4 sterren, kost € 51,99 per maand

Voor de inhoud van dit pakket kunt u het beste naar de pagina Zilveren Kruis Zorgverzekering 2015.

Nieuwsgierig geworden of de Zilveren Kruis zorgverzekering 2015 ook het beste bij u past? Bekijk het dan snel in de zorgvergelijker, waar vanaf 19 November alle zorgverzekeraars getoond zullen worden. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.