Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorg en Zekerheid 2018

Zorg en Zekerheid daalt 12 euro met de zorgpremie

8 nov 2017

De zorgverzekeraar uit Leiden, Zorg en Zekerheid heeft vandaag haar zorgpremie bekend gemaakt, deze daalt met 12 euro per jaar. Hiermee volgt deze kleine zorgverzekeraar uit de regio Hollands Midden met de twee overige zorgverzekeraars die haar premies al eerder bekend hebben gemaakt, DSW en Stad Holland. 

De daling van de premie is mogelijk gemaakt door het gebruik van reserves van de zorgverzekeraar, hiermee wordt 87 euro per persoon ingezet om de zorgpremie te drukken. Wij zijn dan ook benieuwd hoe de grotere verzekeraars hiermee om zullen gaan en of die dit ook zouden kunnen. 

Zorgpremie Zorg en Zekerheid 2018

Zorg en Zekerheid biedt haar klanten drie verschillende polissen:

  • Zorg Zeker Polis euro; 114,95 per maand voor de naturapolis
  • Zorg Vrij Polis euro; 118,45 per maand voor de restitutiepolis
  • Zorg Gemak Polis euro; 103,95 per maand voor de combinatiepolis

De prijzen vallen vaak goedkoper uit omdat Zorg en Zekerheid voor bijna iedereen 5% collectiviteitskorting heeft, zie meer op de website van Zorg en Zekerheid

Aanvullende verzekeringen Zorg en Zekerheid 2018

Zorg en Zekerheid biedt haar klanten tevens een 8 tal aanvullende verzekering gericht op verschillende gezinsssamenstellingen en zorgbehoeftes, ook deze kunt u terugvinden op de website. 

Alle zorgverzekeringen vergelijken?

Op dit moment worden de databases gevuld met de informatie van de nieuwe verzekeraars, het is mogelijk om een juiste vergelijking te maken van uw zorgverzekering vanaf 12 november daar alle premies vanaf dat moment bekend zullen zijn (wettelijke verplichting). U kunt dan eenvoudig de zorgpremie vergelijken via onze zorgvergelijker, inclusief vele aantrekkelijke collectiviteitskortingen die wij voor u hebben bedongen bij de zorgverzekeraars de afgelopen jaren. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.