Zilveren Kruis komt met nieuw label Ziezo

Zilveren kruis Ziezo

Ziezo een nieuw label die onder de vlag van Zilveren Kruis op de markt komt per vandaag.  Een naturaverzekering waarbij u 100% vergoeding krijgt bij gecontracteerde zorg en 75% van het marktconforme tarief indien u gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgaanbieder. Deze nieuwe polis kost € 89,75 met een eigen risico van € 375,- per jaar.

Welke aanvullende polissen heeft Zorgverzekeraar Ziezo?

Ziezo heeft vier aanvullende pakketten die kunnen worden toegevoegd aan het basispakket namelijk:

  • Ziezo Aanvullend 1 en kost € 5,50 per maand
  • Ziezo Aanvullend 2 en kost € 12,50 per maand
  • Ziezo Tand 1 en kost € 11,- per maand
  • Ziezo Tand 2 en kost  € 17,50 per maand

Voor meer informatie over de inhoud van de aanvullende polissen van Ziezo gaat u naar de pagina Ziezo zorgverzekering 2015.

Voor een ieder dus een pakket die bij u  past voor een zeer scherpe prijs.

Zit Ziezo al in de zorgvergelijker?

Ziezo zit op het moment van schrijven nog niet in de vergelijker, dit omdat wij de gegevens van de verzekeraar binnen onze database nog niet hebben ontvangen. Zodra zij deze aanleveren zullen wij ook deze zorgverzekering uiteraard plaatsen op onze website en heeft u de mogelijkheid om deze direct af te sluiten. Wij verwachten hooguit morgen deze gegevens te ontvangen.

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie