het merk Energiek stopt ermee!

Energiek stopt

De verzekering speciaal voor vrouwen die de afgelopen jaren vaak bekendheid genoot mede dankzij de sponsoring van hulpbehoevende projecten in Afrika en vrouwen specifieke hulp producten, heeft aangekondigd te gaan stoppen per 1 januari 2016. Zij zullen worden overgedragen aan Salland ZorgDirect. De reden dat de verzekering stopt is omdat zij de vrouwspecifieke vergoedingen niet meer tegen acceptabele premies kunnen aanbieden aan de consumenten.

Vorig jaar riep de minister de verzekeraars op om te stoppen met het uitbreiden van de labels en liever te zien dat er minder op de markt komen zodat het duidelijker gaat worden voor de consumenten. Nu dus in navolging van de overgang van de klanten van IZA naar VGZ, voor meer informatie daarover: IZA naar VGZ zorgverzekering, ook Energiek dus naar Salland ZorgDirect.

Wat gaat er voor u veranderen?

De klanten van Energiek zullen overgaan naar Salland zorgdirect ook een onderdeel van ENO.  Overigens is ook deze zorgpremie nog niet bekend maar dit zal op het moment van dit schrijven binnen 7 dagen wel plaatsvinden.

Wilt u nu juist die vrouwvriendelijke zorgverzekering is gestopt liever kijken welke zorgverzekering er dan het beste bij u past? Start dan direct met uw zorgverzekering vergelijken. Via onze handige vergelijker kunt u direct zien of uw eventuele zorgverleners ook gecontracteerd zijn door de betreffende verzekeraars.

Last Updated on 10 september 2020 by Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.