Nog drie dagen om over te stappen van zorgverzekering

drie dagen zorgverzekering overstappen

Ook kijken of je kunt besparen op je zorgverzekering? Dat kan echter heb je nog drie dagen de tijd om hier gebruik van te maken en over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Zoals verschillende media al melden stappen er de komende dagen meer dan 500.000 consumenten over naar een andere zorgverzekeraar. Het verschil met de goedkoopste basisverzekering en de duurste betreft bijna 300 euro per jaar, een fors bedrag voor hetzelfde pakket met soms een net andere dekking!

Overstappen met korting?

Er zijn echt honderden websites waar u een vergelijking kunt maken van de zorgverzekering. Het is echter super belangrijk dat u kijkt of deze vergelijkers alle verzekeraars bevatten. Wij van ZorgverzekeringWijzer zijn dan ook echt 100% onafhankelijk en hebben voor een aantal verzekeringen zelfs een exclusieve korting tot wel 25% kunnen bedingen op de aanvullende polissen! Nieuwsgierig geworden of u hier gebruik van kunt maken, start dan nu met zorgpremie vergelijken. Let op het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze kortingen indien u al verzekerd bent bij deze maatschappij, neem gerust contact op via email om dit om te zetten en hier optimaal van te profiteren!

Waar op te letten bij het afsluiten van je zorgverzekering?

Niemand kan in de toekomst kijken, maar moet je nou geopereerd worden of ben je van plan om te gaan bevallen in 2016, dan zijn dit wel opties die je nu alvast extra kunt verzekeren. Hierdoor kan je veel geld besparen op je zorgpremie helemaal als dit aansluit op je persoonlijke wensen.  Het afsluiten kan in principe tot 31 januari, echter moet u dan wel zelf de zorgverzekering hebben opgezegd voor 31 december. Sluit u de zorgverzekering af via onze website, dan zorgen wij dat de verzekering wordt opgezegd!

Ons team zit voor je klaar!

Wil je overstappen naar een nieuwe zorgverzekering? Zorg er dan voor dat je alle benodigdheden zoals adresgegevens, bsn nummer en iban hebt gepakt voor je begint. Het kan erg druk zijn deze dagen dus het kan soms even duren. U kunt ons bereiken via email, livechat of bellen 020-8950040!

Succes met overstappen en besparen op de zorgpremie! Klik hier om de zorgvergelijker te starten

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie