Zorgpremie vergelijken?

Zorgpremie 2016

Zorgverzekering vergelijken, bent u al aan het kijken? Het overstappen van een zorgverzekering, het is inderdaad weer bijna december, de maand dat we gek worden van alle commercials van alle zorgverzekeraars over hoe belangrijk het is dat u nou juist van dat bedrijf klant moet worden. Maar waar let u op, wat zijn de addertjes onder het gras en waarom moet u  nu gaan starten met: Zorgpremie vergelijken?

Zorgverzekering vergelijken

Uit de statistieken is gebleken dat u niet over een nacht ijs gaat en al helemaal niet als het om uw eigen gezondheid gaat, een gemiddelde overstapper doet er bijna 40 dagen over voordat deze de keuze heeft gemaakt. Wij van ZorgverzekeringWijzer willen u hierbij natuurlijk graag helpen en doen dit dan ook middels onze handige zorgvergelijker

De vergelijker is zeer eenvoudig; u kunt klikken op de icoontjes en dan komt hier een zorgverzekering uit die het beste past bij de wensen die u heeft aangegeven. Wilt u alsnog de verzekering wijzigen dan kan dit uiteraard ten alle tijden op de uitkomsten pagina.  Wilt u na het afsluiten nog wijzigen? Dat is ook mogelijk, u heeft namelijk 14 dagen om de polis kosteloos op te zeggen of te wijzigen, geen probleem!

Onze helpdesk zit helemaal klaar!

De hele week zal ook onze helpdesk weer paraat zijn om u te helpen bij het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering indien u hier niet uitkomt. Zij kunnen u zowel telefonisch als via ons chatvenster bijstaan, geen tijd? Mailen kan ook altijd!

U heeft nog de tijd tot 31 December 2015 om de zorgverzekering te vergelijken, u kunt dit jaar tot wel 300 euro besparen daar dit het verschil is tussen de goedkoopste budgetpolis en de duurste restitutiepolis van het basispakket, gebaseerd op een eigen risico van € 385,- .

Klik op de link om te starten met de zorgpremie 2016 vergelijken! Succes van het hele team van ZorgverzekeringWijzer.nl

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie