CZ direct wordt Just

CZdirect wordt Just zorgverzekeraar

CZ heeft in de aanloop op de komende zorgcampagne een naamswijziging doorgevoerd voor een van  haar zorgverzekeringen. De zorgverzekering die in het verleden bekent stond als “budgetverzekering” CZdirect zal vanaf januari 2019 Just worden genoemd.

Just, is er voor jou als je het nodig hebt, dat is het motto van het nieuwe merk van verzekeraar CZ. Kortom je hebt een paar modules waar je voor kunt kiezen als aanvulling voor zorg na een ongeval, denk hierbij aan mondzorg, fysiotherapie of zorg voor in het buitenland. Wel kun je een aanvulling afsluiten voor je mondzorg. Voor andere zaken zoals brillen en lenzen of vaccinaties kun je gebruik maken van een van de kortingsregelingen die ze voor je zeggen te hebben.

De prijs van de Just zorgverzekering van CZ is op dit moment nog niet bekend, de verwachting is, dat deze rondom 12 November 2018 bekend gemaakt gaat worden. Ook de prijzen van de aanvullende dekking de Just live zal rondom deze data bekend zijn.

Sluit zorgverzekering Just aan op jouw wensen?

Ben je nieuwsgierig of Just bij jou past in 2019? Dan raden wij je op dit moment aan om nog even te wachten met het vergelijken van je zorgpremie. De verzekeraars hebben namelijk nog tot 12 november de tijd om alle prijzen bekend te maken van hun zorgpremie.

Op dit moment is enkel de prijs van zorgverzekeraar DSW bekend die traditioneel als eerste, een week na Prinsjesdag haar premie bekend maakt. Deze liet een stijging zien in de zorgpremie, mede als gevolg van de stijging van de btw en de kosten voor medicatie in de gezondheidszorg.

Indien u een bericht wil ontvangen als alle premies bekend zijn, dan kunt u zich aanmelden voor het zorgpremie alarm. U ontvangt dan een email zodra wij alle premies van alle zorgverzekeraars voor het zorgseizoen 2019 hebben ontvangen en u daadwerkelijk een goede vergelijking kunt maken. Komt u er dan alsnog niet uit, dan schieten wij u uiteraard graag telefonisch of per email te hulp!

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie