Nieuwe verzekeraar JAAAH

JAAAH.

Voor de zorgverzekering van 2021 kun je gebruik maken van een nieuwe zorgverzekeraar die recent op de markt is gekomen. De naam van deze verzekeraar is “JAAAH.” en is een label van zorgverzekeraar ONVZ.

De prijs van deze online prijsvechter komt uit op 115 euro voor de naturapolis bij een eigen risico van 385 euro per jaar. Verhoog je dit eigen risico vrijwillig naar 885 euro, dan betaal je 89 euro per maand.

Welke soort polis is JAAAH.?

De polis van zorgverzekeraar JAAAH. is een online naturapolis, de insteek is dat je hiermee in principe gebruik kunt maken van alle ziekenhuizen in Nederland, echter zijn nog niet alle contracten formeel afgerond. Echter is het een ONVZ label, en verwachten wij dat dit moet gaan lukken.

Direct bekijken welke polis zij aanbieden? Klik hier om naar de website van JAAAH. te gaan.

Aanvullende pakketten JAAAH.:

JAAAH. heeft een tweetal aanvullingen op de basisverzekering, dit betreft een fysio en een tandverzekering. Deze kosten respectievelijk 5,95 euro per maand voor de fysio (6 behandelingen). Tandverzekering is 75% tot 250 euro en deze kost 11,50 euro per maand.

Zorgverzekering vergelijken

Het is vanaf dit moment mogelijk om de JAAAH. zorgverzekering te vergelijken in onze zorgvergelijker. Je hebt nog de tijd tot 31 december om een nieuwe zorgverzekering uit te kiezen, even in de agenda noteren of direct starten met vergelijken! 

 

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie