Nog 5 dagen tijd om te besparen!

overstappen nog 5 dagen

De kerstdagen zijn achter achter de rug, je hebt nog een paar dagen de tijd! Tijd om te besparen op je zorgverzekering voor 2024! Sommige mensen kunnen het lastig vinden om afscheid te nemen van de oude polis die ze al jaren hebben. Maar bedenk eens hoeveel je kunt besparen als je wel overstapt, want tenslotte verander jij en je wensen maar ook die “oude” polis die je al jaren bezit!

Welke zorgverzekering kies je?

Veel mensen kiezen de goedkoopste zorgverzekering, wat uiteraard prima is, mits deze aansluit op je wensen. Je dient namelijk een goede inschatting te maken van welke kosten jij verwacht voor de zorgverzekering van 2024. Verwacht je geen kosten en maakt jou het niet uit dat je een aantal kilometer moet rijden voor een behandeling? Dan is het zeker de goedkoopste polis die bij je past, heb je meer wensen? Maak dan gebruik van het filter en vergelijk welke zorgverzekering het beste bij jou past. Dat is dus niet altijd de goedkoopste maar uiteindelijk bespaar je daar wel het meeste op als de polis voldoet aan jouw wensen. Je maakt dan namelijk geen extra kosten in het nieuwe jaar.

Je eigen risico wel of niet verhogen?

Bij alle verzekeraars heb je de mogelijkheid om je eigen risico van de zorgverzekering vrijwillig te verhogen. Dit kan een besparing met zich meebrengen tot wel een paar honderd euro per jaar. Hierin is het wel van uiterste belang, dat je dit financieel kan dragen als je een tegenvaller hebt en wel zorgkosten moet maken. Lees ook ons artikel: Eigen risico verhogen? In dit artikel leggen wij je exact uit hoe het zit en wat verstandig kan zijn om dit te doen.

Iedereen is uniek, dus een polis samen nemen is niet verstandig!

Wat we nog steeds veel zien in de praktijk is dat vooral de ouderen dezelfde polis hebben dan hun partner, echter kan dit nagenoeg niet. De wensen zijn namelijk bijna nooit identiek aan elkaar en kun je soms best veel geld besparen. Juist deze groep die nog nooit is geswitcht van zorgverzekering kan enorm besparen op zijn of haar kosten. We zien zelfs in deze groepen dat er nog aanvullende kraamzorg in het pakket zit, terwijl ze al grootouders zijn. Dit is slechts een voorbeeld van de huidige praktijk, kijk goed naar je verzekering en leg hem eens onder de loep. Want wat heb je nou eigenlijk?

Start vandaag nog, je hebt nog 5 dagen de tijd om te vergelijken, klik hier om te starten met je zorgverzekering vergelijken

Het deskundige team van ZorgVerzekeringWijzer, staat continu voor u klaar! Van het laatste nieuws binnen de wereld van de zorgverzekeringen of je te helpen met je zorgverzekering vergelijken.

Kom je ergens niet uit of wil je iets van ons weten, mail ons gerust en wij proberen je zo snel mogelijk op weg te helpen in de jungle van de zorgverzekeringen!