Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

de friesland zorgpremie 2015

De Friesland komt ook met een stijgende zorgpremie 2015

18 nov 2014

De Friesland heeft zojuist haar zorgpremie voor 2015 bekend gemaakt. Ook zij gaan stijgen in hun zorgpremie. De prijzen van het basispakket naturapolis (Alles Verzorgd) zijn € 101,95 per maand en voor de restitutiepolis (Vrije Keuze polis) betaalt u nu € 106,50 per maand. Een stijging van 5 en van 4,55 euro per maand is het resultaat geworden.

Dit komt dan ook niet als een verassing gezien De Friesland onder Achmea valt en deze verzekeraar in zijn gehele lijn een stijging lijkt door te trekken.

 

De Friesland komt in 2015 met 4 aanvullende polissen:

 

  • AV Budget
  • AV Standaard
  • AV Extra
  • AV optimaal

 

Voor een uitgebreid overzicht van deze zorgverzekering gaat u naar de pagina: De Friesland zorgverzekering 2015

Vanaf morgen is het mogelijk om een goede vergelijking te maken van alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit omdat dan het wettelijke termijn verstrijkt voor de aanlevering van gegevens van de zorgverzekeraars naar de consumenten toe. Vergelijk direct en 100% onafhankelijk middels onze zorgvergelijker

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.