United Consumers zorgverzekering 2024

Basisverzekering
UnitedConsumers (VGZ)
Zorgpremie 2024
€ 138,95
per maand

United Consumers zorgverzekering 2024 is een Nederlandse Zorgverzekeraar die tegen een laag tarief een perfecte zorgverzekering aanbiedt. Het zorglabel van United Consumers is een zorgcollectief van de grote zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor kun je als verzekerde genieten van alle voordelen van United Consumers en van de service en ervaring van VGZ.

Welke soort polis is de United Consumers zorgverzekering 2024

Via dit zorglabel heb je de mogelijkheid om alle drie de soorten polissen te kiezen, uiteraard welke jij wenst. Bij deze zorgverzekeraar kun je een naturapolis, restitutiepolis en de budgetpolis afsluiten. Lees dit artikel indien je uitleg wilt over de verschillende soorten zorgpolissen.

  • UC Natura select keuze kost per maand € 138,95
  • UC Natura kost per maand € 146,95
  • UC combinatiepolis kost € 158,65

Deze zorgverzekering heeft, mede dankzij het moederbedrijf van VGZ een zeer ruime keuze aan aanvullende verzekeringen. Je kunt hier bekijken welke dit zijn en welke bij jou past, UnitedConsumers aanvullende pakketten.

Hoe kun je deze zorgverzekering afsluiten?

Via onze zorgvergelijker kun je eenvoudig de zorgverzekering van UnitedConsumers afsluiten. Aan de hand van de door jou ingevulde gegevens geeft onze online tool direct een advies die aansluit op jouw wensen. Indien dit voor jou betekent dat dit de beste of goedkoopste verzekeraar is, dan kun je deze direct online afsluiten, indien je klikt op “vraag aan”.

Wil je kijken of deze zorgverzekering bij jou past? Start dan nu met je zorgverzekering vergelijken via onze zorgvergelijker!

Contactgegevens van United Consumers:

  • Postadres: Luchthavenweg 20, 5657EB, Eindhoven
  • Telefoon: 040-2558111 (lokaal tarief)
  • Email via website: Contact United Consumers

 

Benieuwd of UnitedConsumers (VGZ) de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website