Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn partner meeverzekeren?

Kan ik mijn partner meeverzekeren?

In principe is het alleen mogelijk om uw kinderen mee te verzekeren binnen uw polis. Wanneer u uw partner automatisch wilt meeverzekeren op uw polis, gebeurt dit niet vanzelf. Uw partner dient zijn eigen zorgverzekering af te sluiten. Het is wel mogelijk om exact dezelfde polis af te nemen bij de zorgverzekeraar. U dient dit separaat van elkaar aan te vragen via de website van de zorgverzekeraar zelf.

Het meeverzekeren van alleen een partner op de zorgverzekering is niet verplicht. Sterker nog het is af te raden! Wanneer de partners samen één zorgverzekering willen hebben, dienen beide verzekeringen gelijk te zijn. Beide partners hebben dan dus dezelfde verzekering. Zo kan het zijn dat u gebruik maakt van therapieën of tandzorg waar uw partner geen gebruik van maakt. Dit resulteert in een lagere maandelijkse premie voor uw partner wanneer u niet dezelfde zorgverzekering heeft. 

Voordelen zelfde zorgverzekering:

  • Geen

Nadelen zelfde zorgverzekering:

  • Hogere kosten dan noodzakelijk

U kunt eenvoudig samen met uw partner uw zorgpremie berekenen en bekijk zelf welke opties het beste bij uw levensstijl passen en welke zorgverzekering het goedkoopste is voor uw portemonnee.

Terug naar overzicht

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.