Wie zijn wij?

ZorgverzekeringWijzer is dé plek voor het vinden van de meest actuele informatie over de zorgverzekeringen van Nederland. Voor het verkrijgen van het laatste nieuws, het grootste overzicht van zorgvergoedingen (inclusief prijzen en premies) tot het vergelijken van je zorgverzekering! Het gehele jaar door werkt het team van ZorgverzekeringWijzer aan de website om continu het meest actuele overzicht te kunnen bieden voor haar klanten. In tegenstelling tot vele andere vergelijkers zijn wij in het bezit van een AFM vergunning voor het bemiddelen en vergelijken!

De historie van ZorgverzekeringWijzer

ZorgverzekeringWijzer is bedacht en ontwikkeld door twee gespecialiseerde verpleegkundigen (Rob de Graaf en Frans Kooning).

Regelmatig werden wij in ons werk geconfronteerd met situaties waarvan wij dachten: ‘Kan dat niet anders en kunnen wij daar wat mee?’ De ervaring van het verbeteren van dergelijke situaties en de mogelijkheden die het internet biedt, heeft ons doen besluiten onze focus te richten op het thema ‘zorg & internet’. Na het werken aan verschillende succesvolle projecten, stuitten wij op de klachten van patiënten over zorgverzekeraars. Een veel gehoorde klacht was dat de zorgverzekering onvoldoende aansluit bij de persoonlijke situatie van de klant. Ook werd duidelijk, dat de toenmalige vergelijkingswebsites voor het vergelijken van de zorgpremie onvriendelijk waren in gebruik voor de patiënten.

Dit heeft ons op het idee gebracht, om de (potentiële) verzekeringsnemer op een unieke en eenvoudige wijze te helpen bij het kiezen van een zorgverzekering, die naadloos aansluit op de wensen van hun huidige situatie. Veel mensen die wij hebben gesproken, waren aanvullend verzekerd. Toen wij – vooral de oudere dames – wezen op het feit dat zij ook recht hebben op kraamzorg en hiervoor betaalden, waren zij verbaasd. Het is vaak niet duidelijk omschreven wat er nu precies gedekt wordt door de zorgverzekering en waar de verzekeringsnemer recht op heeft. Dit is nu verleden tijd met de ZorgverzekeringWijzer. De missie welke wij volgen is: Een helder, duidelijk advies zonder fratsen.

Na tien jaar zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste vergelijkingswebsites op het gebied van zorgverzekeringen, mede dankzij jou! Dit heeft geresulteerd dat we in 2014 samen zijn gegaan met Geijsel Kroon, een intermediair, waardoor we een nog betere service kunnen verlenen. In november zijn de nieuwe premies van alle zorgverzekeraars bekend, vanaf dat moment bieden wij voor een groot aantal zorgverzekeraars een directe afsluitmogelijkheid aan op onze website.

Door onze samenwerking kunnen wij nog beter werken aan onze visie, wij blijven advies geven aan jou als consument. De prijzen van de zorgverzekeringen komen direct van de zorgverzekeraars zelf, dit zijn dus altijd de actuele prijzen!

Onze gegevens:

Bezoekadres:

Geijsel Kroon
Hoger Einde Noord 31
1191 AD, Ouderkerk aan de Amstel

telefonisch bereikbaar via: 020-8950040

KVK nummer: 33201422

AFM nummer:12010650