Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke zorgverzekering past bij mij

Je bent aan het zoeken naar welke zorgverzekering het beste bij je past, dat kan lastiger zijn dan je denkt! Er zijn namelijk 58 verschillende zorgpolissen die bij je kunnen passen afhankelijk van je wensen op dit moment. Een zorgverzekering is een product welke je ieder jaar kunt aanpassen en door dit ook ieder jaar te doen kun je hierop ook besparen. Lees verder in dit artikel welke polissen er zijn en hoe je deze kunt herkennen om de juiste keuze te kunnen maken welke zorgverzekering bij je past.

welke zorgverzekering past bij mij?

Basispakket van de zorgverzekering

Een zorgverzekering is opgebouwd uit een aantal verschillende onderdelen, een van deze onderdelen is het basispakket.

Het basispakket bevat alle standaard benodigdheden in geval van ziekte. Als u gebruik moet maken van acute hulp en hierop volgt een ziekenhuisbezoek of een bezoek aan een huisarts dan zal dit volledig vergoed worden. (Let wel dit gaat wel van je wettelijk verplichte eigen risico af). Klik op de volgende link voor een uitgebreid overzicht van de inhoud van het basispakket 2018

Een aanvullende zorgverzekering

Zoals de naam al doet vermoeden is een aanvullende polis een aanvulling op het basispakket. Maak je veel gebruik van de zorg zoals een fysiotherapeut of alternatieve geneeswijzen dan kan het verstandig zijn dit vooraf mee te verzekering. Door dit vooraf mee te verzekeren betaald u meer dan wanneer u enkel het basispakket afsluit, echter indien u de kosten gaat maken voor bv. fysiotherapie dan bespaard u hier weer op doordat u hier geen kosten meer aan heeft, indien u genoeg behandelingen heeft verzekerd uiteraard. 

Welke soorten polissen zijn er?

Binnen de zorgverzekering van Nederland zijn er op dit moment een aantal verschillende soorten polissen, dit wil zeggen dat er een beperking opgelegd kan worden door bijvoorbeeld enkel gebruik te maken van gecontracteerde zorgverleners of dat indien u naar een zorgverlener gaat die geen contract heeft u slechts een deel van de vergoeding krijgt voor de behandeling. 

Polissen van dit moment zijn:

U kunt eenvoudig op de linkjes klikken om exact te zien wat deze polissen kunnen beteken en wat de gevaren van sommige polissen kunnen zijn.

Heeft u voldoende informatie gehad? Dan kunt u verder met uw zorgverzekering vergelijken, heeft u nog vragen naar aanleiding van deze informatie dan kunt u ten alle tijden mailen naar info@zorgverzekeringwijzer.nl of bellen tijdens kantoortijden naar ons kantoor.  

 

Terug naar overzicht

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.